Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Άγριος ξυλοδαρμός 77χρονου από ομάδα γύφτων – Του πήραν 400 ευρώ και την καραμπίνα του

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα 5-6 γύφτων, έπεσε ηλικιωμένος συνταξιούχος δικηγόρος έξω από το σπίτι του στον οικισμό Άγιος Γεώργιος Ανδραβίδας. Ο 77χρονος όπως συνήθιζε κάθε πρωί, πήρε τον σκύλο του για μια κοντινή βόλτα γύρω από το σπίτι του...
όπου ζει μόνος του και το οποίο βρίσκεται σε σημείο πολύ μακριά από τα υπόλοιπα σπίτια του οικισμού του Αγίου Γεωργίου Ανδραβίδας.
Στον δρόμο πετάχτηκαν μπροστά του 5-6 γύφτοι και του ζήτησαν αμέσως χρήματα. Ο άνδρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει και δέχθηκε τι πρώτες γροθιές στο πρόσωπο. Τους έδωσε λίγα χρήματα που είχε μαζί του αλλά οι θρασύτατοι ληστές του είπαν να τους δώσει και άλλα και τον έσυραν προς το σπίτι του. Εκεί άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του.
Ο ηλικιωμένος τους έδωσε ότι χρήματα είχε στο σπίτι και σύμφωνα με τον ίδιο το ποσό των 400 ευρώ. Οι δράστες πήραν και την κυνηγετική καραμπίνα του θύματος, ο οποίος από τα πολλά χτυπήματα είχε πέσει στο πάτωμα, πήγαν στο αυτοκίνητό του έσπασαν το τζάμι, έψαξαν χωρίς να πάρουν κάτι. Στη συνέχεια ανενόχλητοι απομακρύνθηκαν. Μετά από ώρα το θύμα έφθασε στο αυτοκίνητό του και με πολύ κόπο κατάφερε να οδηγήσει μέχρι το ΑΤ Λεχαινών όπου κατήγγειλε ότι βίωσε.
Στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Το ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στην περιοχή πρέπει να υπάρχει μια ομάδα γύφτων που επιδίδεται σε διαρρήξεις και από ότι φαίνεται προβαίνει σε ληστείες κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου