Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πού διώκονται οι ομοφυλόφιλοι κυρία ΠτΔ ? Μήπως συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το .... αντίθετο; Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Πού διώκονται οι ομοφυλόφιλοι κυρία ΠτΔ ?  Στην Ελλάδα κυριαρχούν, αλλά οι επικυρίαρχοι επιμένουν ότι στην πατρίδα μας βρίσκονται υπό διωγμόν! Η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των βουλευτών) Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Το κράτος μας, το οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτειακοί παράγοντες, έχει σημαία. Είναι η γαλανόλευκη με τον σταυρό...
Η κυρία Σακελλαροπούλου στον λογαριασμό της στο facebook ύψωσε μια άλλη σημαία, εκείνη του ομοφυλόφιλου «κινήματος» (λες και οι ομοφυλόφιλοι έχουν άλλα σύμβολα προσδιοριστικά της προσωπικότητάς τους από εκείνα που έχουν οι άλλοι πολίτες) κι έγραψε τα ακόλουθα:  
«Οι διώξεις, οι διακρίσεις, η κοινωνική περιθωριοποίηση κατά των ΛΟΑΤΚΙ συνανθρώπων μας σε πολλές περιοχές του κόσμου είναι μια σκληρή, επίμονη πραγματικότητα. Πραγματικότητα που μας αφορά όλους, αφού πλήττει στον πυρήνα της την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και συρρικνώνει την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ειδικά στις σημερινές συνθήκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, τα άτομα αυτά αντιμετωπίζουν συχνά ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις σε βάρος τους και περιορισμούς στην πρόσβαση των υπηρεσιών υγείας.  Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, στέλνουμε και από την Αθήνα το μήνυμά μας. Καταδικάζουμε τις διακρίσεις, τη ρητορική μίσους, τη βία σε βάρος προσώπων λόγω ταυτότητας φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας […]». 
Πού τα είδε όλα αυτά η κυρία Σακελλαροπούλου;   
Πού διώκονται και περιθωριοποιούνται οι ομοφυλόφιλοι;   
Μήπως στις χώρες όπου τους καταδικάζουν σε θάνατο, τους κρεμούν και τους πετούν από τις ταράτσες πολυώροφων οικιών;    
Είδε στην Ελλάδα διακρίσεις σε βάρος ομοφυλοφίλων; 
Αρνήθηκε κάποιο νοσοκομείο να δεχτεί ομοφυλόφιλους ή τραβεστί;    
Ως πρώην δικαστικός και νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να προσφύγει στις Αρχές, αν έχει αντιληφθεί τέτοιες συμπεριφορές.  Επίσης, στην πατρίδα μας έχει δημιουργηθεί άλλη εντύπωση: ότι γίνονται διακρίσεις για τους ομοφυλοφίλους, αλλά είναι ευμενείς.    
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ζάπινγκ στην τηλεόραση και να μη δεις πολλούς και πολλές του συγκεκριμένου προσανατολισμού που κυριαρχούν στον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, του θεάματος, της κουλτούρας.  
Ας διευκρινίσει η κυρία Σακελλαροπούλου πού αναφέρεται και ας ξεκαθαρίσει...    σε ποια σημαία πιστεύει περισσότερο: στην πολύχρωμη που πόσταρε στο facebook ή στη γαλανόλευκη με τον σταυρό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου