Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Τι λέτε κυρία μου; "Χάθηκαν" οι Πόντιοι; ΔΗΛΑΔΗ; Έτσι απλά ... ΧΑΘΗΚΑΝ; ΑΝΕΥ λόγου;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο
Οι Έλληνες του Πόντου κα Πρόεδρε δεν χάθηκαν, αλλά σφαγιάστηκαν , εκδιώχθηκαν δια της βίας , οι γυναίκες βιάστηκαν και τα παιδιά απαγχονίστηκαν από τους νέο Τούρκους του Μουσταφά Κεμαλ. Πρόκειται για το ειδεχθές έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ....
αφού τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν 353.000 ψυχές που ζητούν δικαίωση. Μάλλον πρέπει ΑΝ σας αφήσουν να διαβάσετε την ιστορία του Έθνους που -για κακή του τύχη- εκπροσωπείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου