Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Κινέζοι λένε ότι έχουν νεο Φάρμακο που σταματά τον COVID-19 ΧΩΡΙΣ Εμβόλια

Ρεμδεσιβίρη : Είναι το φάρμακο-σταθμός για τον κοροναϊό; - ΤΑ ΝΕΑ
 ΠΕΚΙΝΟ - Ένα κινεζικό εργαστήριο αναπτύσσει ένα φάρμακο που πιστεύει ότι έχει τη δύναμη να σταματήσει την πανδημία του ψευτοκοροναϊού. Η επιδημία αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην Κίνα στα τέλη του περασμένου έτους πριν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας έναν διεθνή αγώνα να παράγει θεραπείες και εμβόλια...

Ένα φάρμακο που δοκιμάζεται από επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Πεκίνου της Κίνας δεν θα μπορούσε μόνο να μειώσει το χρόνο ανάρρωσης για όσους έχουν μολυνθεί, αλλά και να προσφέρει βραχυπρόθεσμη ανοσία από τον ιό, λένε οι ερευνητές. Η Sunney Xie, διευθυντής του Κέντρου Προηγμένης Καινοτομίας του Πανεπιστημίου για τη Γονιδιωματική στο Πεκίνο, δήλωσε στο AFP ότι το φάρμακο ήταν επιτυχές στο στάδιο της δοκιμής σε ζώα. «Όταν εγχύσαμε εξουδετερωτικά αντισώματα σε μολυσμένα ποντίκια, μετά από πέντε ημέρες το ιικό φορτίο μειώθηκε κατά έναν παράγοντα 2.500», δήλωσε ο κ. Xie.  "Αυτό σημαίνει ότι αυτό το πιθανό φάρμακο έχει (α) θεραπευτικό αποτέλεσμα."
Το φάρμακο χρησιμοποιεί εξουδετερωτικά αντισώματα, που παράγονται από το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα για την πρόληψη του ιού που μολύνει τα κύτταρα, τα οποία η ομάδα του κ. Xie απομόνωσε από το αίμα 60 ανακτημένων ασθενών.
Μια μελέτη για την έρευνα της ομάδας, που δημοσιεύθηκε την Κυριακή στο επιστημονικό περιοδικό Cell, υποδηλώνει ότι η χρήση των αντισωμάτων παρέχει μια πιθανή «θεραπεία» για την ασθένεια και μειώνει τον χρόνο ανάρρωσης. Ο κ. Xie είπε ότι η ομάδα του δούλευε «μέρα και νύχτα» αναζητώντας το αντίσωμα.
Πρόσθεσε ότι το φάρμακο θα πρέπει να είναι έτοιμο για χρήση αργότερα αυτό το έτος και εγκαίρως για πιθανή χειμερινή εστία του ιού. «Ο προγραμματισμός για την κλινική δοκιμή βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε ο κ. Xie, προσθέτοντας ότι θα πραγματοποιηθεί στην Αυστραλία και σε άλλες χώρες, καθώς οι περιπτώσεις έχουν μειωθεί στην Κίνα, προσφέροντας λιγότερα ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια για δοκιμή. «Η ελπίδα είναι ότι αυτά τα εξουδετερωμένα αντισώματα μπορούν να γίνουν ένα εξειδικευμένο φάρμακο που θα σταματούσε την πανδημία», είπε.
Οι επιστήμονες επεσήμαναν επίσης τα πιθανά οφέλη του πλάσματος - ενός υγρού αίματος - από ανακτημένα άτομα που έχουν αναπτύξει αντισώματα κατά του ιού επιτρέποντας στις άμυνες του σώματος να το επιτεθούν. Περισσότεροι από 700 ασθενείς έχουν λάβει θεραπεία πλάσματος στην Κίνα, μια διαδικασία που οι αρχές δήλωσαν ότι έδειξαν «πολύ καλά θεραπευτικά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου