Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Ο Πολάκης απ' τις πολλές ρακές βλέπει ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας🤣🤣ΝΔ: Θεωρούν τους ομογενείς πολίτες β' κατηγορίας-Απάντηση Βορίδη

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[«Η αριστερά θα ξανακυβερνήσει και θα ναι ντάλα μεσημέρι» λέει ο Μπεκρής😂😂]

Δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση άσκησε από το βήμα της Βουλής ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος επιτέθηκε και στον νέο υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

Στην έναρξη της ομιλίας του στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό του ΑΣΕΠ ο κ. Πολάκης υποστήριξε: «Καλή λευτεριά από την πανδημία και από αυτή την κυβέρνηση που ήρθε ως κυβέρνηση των αρίστων και θα φύγει ως κυβέρνηση των ακρίδων» για να πει απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα πως «όσα μέτρα και να πάρετε η Αριστερά θα ξανακυβερνήσει και θα είναι και ντάλα μεσημέρι».

Στη συνέχεια ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση τοποθέτησε τον κ. Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Εσωτερικών ώστε να οργανώσει εθνικές εκλογές και να κινητοποιήσει τα ακροδεξιά αντανακλαστικά των Ελλήνων ομογενών που για πρώτη φορά θα μετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον κ. Βορίδη, ο Παύλος είπε χαρακτηριστικά: «Εσείς μπήκατε υπουργός Εσωτερικών για να ετοιμάσετε τις επόμενες εκλογές, με τη φιλοδοξία ότι κινητοποιώντας τα εθνικιστικά-ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας θα μπορέσετε να επιτύχετε διαφορά επιστολικών ψήφων, που θα επιτρέψει είτε την οριακή σας νίκη είτε την όχι συντριπτική σας ήττα».

ΝΔ για ψήφο ομογενών: Ο Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν τους Ελληνες του εξωτερικού πολίτες β' κατηγορίας

Σκληρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με φόντο την ψήφο των ομογενών.

Με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο κ. Πολάκης κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ξιφουλκώντας κατά του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, κάνοντας λόγο για «ακροδεξιά», όπως τα χαρακτήρισε, δίκτυα της Ομογένειας, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για ιδεοληπτικές εμμονές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η ΝΔ τονίζει ότι ο κ. Πολάκης «έδειξε να αγνοεί πως οι εκλογές των αποδήμων δεν θα γίνουν με επιστολική ψήφο, αλλά με φυσική παρουσία στα εκλογικά κέντρα. Δεν διάβασαν, δηλαδή, ούτε καν τον νόμο που και οι ίδιοι ψήφισαν!». Για να καταλήξει το κυβερνών κόμμα: «Η συμμαχία της παροιμιώδους προχειρότητας, της άγνοιας, της ιδεοληψίας και της χυδαιότητας που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο προοδευτική δεν είναι!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Πολάκης σήμερα στη Βουλή ταύτισε τον αγνό πατριωτισμό της ελληνικής ομογένειας με την ακροδεξιά και τον εθνικισμό, αποδεικνύοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν τους Έλληνες του εξωτερικού πολίτες δεύτερης κατηγορίας που με κάθε ευκαιρία στοχοποιούν! Επιπλέον, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα στην ιδεοληπτική εμμονή του, έδειξε να αγνοεί πως οι εκλογές των αποδήμων δεν θα γίνουν με επιστολική ψήφο, αλλά με φυσική παρουσία στα εκλογικά κέντρα. Δεν διάβασαν, δηλαδή, ούτε καν τον νόμο που και οι ίδιοι ψήφισαν!

Η συμμαχία της παροιμιώδους προχειρότητας, της άγνοιας, της ιδεοληψίας και της χυδαιότητας που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο προοδευτική δεν είναι!».

Απάντηση Βορίδη στις προσβολές Πολάκη προς τους απόδημους

«Οι απόδημοι θα ψηφίσουν. Μην σας πιάνει αγωνία». Αυτή ήταν η απάντηση του υπ.Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, στη Βουλή προς τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στο Παύλο Πολάκη, ο οποίος υποστήριξε πως «ανάμεσα στους Έλληνες ομογενείς λειτουργούν ακροδεξιά και εθνικιστικά δίκτυα».

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών στο πλαίσιο της συζήτησης για τον εκσυγχρονισμό του ΑΣΕΠ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ανέφερε, για το θέμα: «Θα ψηφίσουν καθώς υπάρχει απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου. Εμείς θα οργανώσουμε την συμμετοχή των απόδημων στην εκλογική διαδικασία. Ξέρω ότι θλίβεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτή είναι η απόφαση του κοινοβουλίου. Είπε ο κ. Πολάκης ότι οι απόδημοι δεν θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και επειδή δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση έβαλε τον Βορίδη να τους οργανώσει. Όμως, ο κ. Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γνωρίζει ότι ασχέτως με την συμμετοχή των απόδημων, δεν θα κερδίσουν τις εκλογές γιατί δεν τους θέλει ο κόσμος».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στον Μακη Βορίδη σημείωσε, «εσείς μπήκατε υπουργός Εσωτερικών για να ετοιμάσετε τις επόμενες εκλογές, με τη φιλοδοξία ότι κινητοποιώντας τα εθνικιστικά-ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας θα μπορέσετε να επιτύχετε διαφορά επιστολικών ψήφων, που θα επιτρέψει είτε την οριακή σας νίκη είτε την όχι συντριπτική σας ήττα», προσβάλλοντας τους Έλληνες ομογενείς ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου