Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Επίθεση στην Αργυρούπολη: Τι λέει η μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε συνομήλικό του (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση που δέχθηκαν δύο ανήλικοι από μέλη συμμορίας σε πλατεία της Αργυρούπολης, το βράδυ του Σαββάτου (23/1).  Η μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον συνομήλικό του για να του κλέψει το κινητό του, μίλησε για την Τρίτη (26/1) στο Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου. 

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Tlive, κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και αύριο, Τετάρτη (27/1), αναμένεται να μεταβεί στον κύριο Ανακριτή. Όπως είπε η μητέρα του, ο 16χρονος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στο περιστατικό. 

«Βρέθηκε τη λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο» είπε χαρακτηριστικά στο Tlive η μητέρα του. Υποστήριξε μάλιστα πως μόλις ο γιος της είδε τον τσακωμό, σηκώθηκε και έφυγε. Σύμφωνα με την ίδια, το παιδί της είχε βγει εκείνη την ημέρα για ψώνια με τους φίλους του στην Αργυρούπολη. «Ο γιος μου ήταν με δύο φίλους του» δήλωσε, σημειώνοντας ότι ο 16χρονος δεν ήταν μαζί με την συμμορία των 30 ατόμων.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Εκείνη και ο σύζυγος της, όπως είπε στο Tlive, βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια και δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ για να μην λείψουν τίποτα στα τρία τους παιδιά. «Δεν είχε ανάγκη ο γιος της να επιτεθεί στα δύο ανήλικα παιδιά για να κλέψει» είπε χαρακτηριστικά. 

Η μητέρα του 16χρονου σημείωσε δε ότι δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις αρχές κατά την παραμονή τους στη χώρα μας. Περιγράφοντας τον γιο της, είπε πως είναι ένα ευαίσθητο και αξιολάτρευτο παιδί που ασχολείται με τον αθλητισμό και έχει όνειρο να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. 

Τέλος, σημείωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου