Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Δικηγόρος αθλήτριας: Θέλουμε παραδειγματική καταδίκη και τιμωρία του προπονητή

«Θα δώσουμε το παρόν σε κάθε στάδιο της ποινικής διαδικασίας» δηλώνει η Κλειώ Παπαπαντολέων, δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της νεαρής αθλήτριας της ιστιοπλοΐας

«Η άμεση ενεργοποίηση της Πολιτείας και η ταχύτατη κινητοποίηση των εισαγγελικών αρχών σε συνέχεια των καταθέσεών μας, έφεραν αποτέλεσμα και οδήγησαν στη σύλληψη του προπονητή και δράστη της καταγγελθείσας σεξουαλικής κακοποίησης.

Αυτό μας δίνει δύναμη και ελπίδα» δηλώνει η Κλειώ Παπαπαντολέων, δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της νεαρής αθλήτριας της ιστιοπλοΐας.

«Θα δώσουμε το παρόν σε κάθε στάδιο της ποινικής διαδικασίας με σκοπό την παραδειγματική καταδίκη και τιμωρία του δράστη. Μαζί με τη Σοφία Μπεκατώρου και κάθε άλλο πρόσωπο το οποίο έχει υποστεί κάθε μορφής βίαιη και ταπεινωτική μεταχείριση θα συνεχίσουμε μέχρι επιτέλους κάτι να αλλάξει.» καταλήγει η κ. Παπαπαντολέων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου