Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Νέα Δημοκρατία: Ας συμφωνήσουμε: Προπηλακισμοί, ανομία, εκφοβισμός και απαξίωση δεν έχουν θέση στα πανεπιστήμια

 Το μήνυμα του κυβερνώντος κόμματος για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο και τη φύλαξη των πανεπιστημίων. Με ανάρτηση στα social media, η Νέα Δημοκρατία στέλνει μήνυμα για το νέο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο και τη φύλαξη των πανεπιστημίων, ζητώντας συναίνεση στο θέμα αντιμετώπισης της βίας.

«Ας συμφωνήσουμε. Προπηλακισμοί, ανομία, εκφοβισμός και απαξίωση δεν έχουν θέση στα πανεπιστήμιά μας. Ας συμφωνήσουμε: καταδικάζουμε τη βία. Τα πανεπιστήμια που θέλουμε είναι χώροι δημιουργίας, ελευθερίας και γνώσης. Αυτό αξίζει η νέα γενιά. Και αυτό θα κάνουμε» αναφέρει, χαρακτηριστικά, η ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από σχετικό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου