Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας: Εδώ «έμενε» ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Κουφοντίνας - Δείτε φωτογραφίες

Ο αρχιεκτελεστής της 17Ν ξεκίνησε απεργία πείνας στις 8 Ιανουαρίου, με αίτημα να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό - Οι αγροτικές φυλακές της χώρας διαθέτουν τα συγκεκριμένα καταλύματα για όλους τους κρατουμένους, οι οποίοι ζουν σε ενα καθεστώς ημιελευθερίας και εργασίας

Την ώρα που η υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι στη δημοσιότητα, μετά τα αιτήματα του να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και τη συμπαράσταση 68 πανεπιστημιακών ανάμεσα τους και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, το protothema.gr παρουσιάζει το σπίτι που έμενε ο επιχειρησιακός αρχηγός της 17Ν, στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας στον Βόλο.

Υπενθυμίζεται, οτι ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας στις 8 Ιανουαρίου, καθώς διαμαρτύρεται για τη μεταγωγή του απο τις αγροτικές φυλακές του Βόλου στον Δομοκό, με αίτημα να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.



Η μεταγωγή του απο τις αγροτικές φυλακές στον Δομοκό, έγινε στο πλαίσιο του νέου νόμου που ψηφίστηκε πριν μερικές εβδομάδες και σύμφωνα με τον οποίο, δεν μπορούν καταδικασμένοι για τρομοκρατία, να εκτίουν την ποινή τους στις αγροτικές φυλακές.

Αξίζει να επισημανθει ότι οι αγροτικές φυλακές της χώρας διαθέτουν τα συγκεκριμένα καταλύματα για όλους τους κρατουμένους, οι οποίοι ζουν σε ενα καθεστώς ημιελευθερίας και εργασίας.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου