Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ο Βαρουφάκης θυμήθηκε το παράσημο... της ΜΑΛ@ΚΙΑΣ που τον δέρνει

Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Γιάνης Βαρουφάκης γιορτάζει την επέτειο από την αξέχαστη συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Οικονομικών το 2015, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα. Η συνέντευξη έμεινε στην ιστορία για το κλείσιμό της, τη χειραψία και το ουάου του επικεφαλής του ΜέΡΑ 25.

Η συνέντευξη έκλεισε με μία έντονη χειραψία, τον Γερούν Ντάισελμπλουμ να ψιθυρίζει στον Γιάνη Βαρουφάκη «μόλις σκότωσες την Τρόικα» και τον τότε υπουργό να απαντάει με «ουάου».

Νωρίτερα είχε πει με νόημα: «Δεν θα συνεργαστούμε με την τρόικα. Μια επιτροπή που στόχο έχει την εφαρμογή ενός προγράμματος με το οποίο διαφωνούμε δεν στοχεύουμε να συνεργαστούμε».
Δείτε την ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη:

 

Σαν σήμερα ο τότε Πρόεδρος του Eurogroup με επισκέφτηκε να μου ανακοινώσει ότι είτε αποδέχομαι 3ο Μνημόνιο είτε ότι θα κλείσουν τις τράπεζες σε δυο βδομάδες. Απ' έξω, & στη Βουλή, το Μνημονιακό Τόξο έσκουζε "Βάστα Γερούν". Ο αγώνας στην "Χρεοδουλοπαροικία η Ελλάς" συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου