Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Δημοσκόπηση ALCO: Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-62% όχι στην προτεραιότητα εμβολιασμού κυβερνητικών αξιουματούχων-60% η κυβέρνηση δρα «βλέποντας και κάνοντας»


Ευρεία διαφορά στην πρόθεση ψήφου διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Alco για το OPEN.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 39% έναντι 23,9% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Ελληνική Λύση με 4,1% και το ΜέΡΑ25 με 2,7%.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 45% στο ερώτημα για το «ποιον πρωθυπουργό εμπιστεύεστε περισσότερο» με τον Αλέξη Τσίπρα στο 21%.



Για τον πρόσφατο ανασχηματισμό η πλειοψηφία των πολιτών δηλώνει ότι ανέμενε περισσότερες αλλαγές.



Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, με το 45% να δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι, έναντι 41% που δηλώνουν ικανοποιημένοι.



Την ίδια ώρα 6 στους 10 θεωρούν ότι η κυβέρνηση πηγαίνει με τη λογική «βλέποντας και κάνοντας» σε σχέση με την πανδημία.



Αναφορικά με τον εμβολιασμό, το 48% δηλώνει ότι θα κάνει το εμβόλιο αμέσως, το 31% θα περιμένει και μόνο το 17% είναι αρνητικό στο εμβόλιο.



Τέλος το 62% θεωρεί αρνητικό γεγονός το καραγκιοζιλίκι με τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που προηγήθηκαν στον εμβολιασμό

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου