Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Αντώνης Αντωνιόζας το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ψάρευε τη 12χρονη και διεγράφη μετά την αποκάλυψη της ΜΠΑΜ

Κολωνός: Αντώνης Αντωνιόζας το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ψάρευε τη 12χρονη και διεγράφη μετά την αποκάλυψη της ΜΠΑΜ
 

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και όχι μόνον μετά την αποκάλυψη της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ για τις συνομιλίες του 54χρονου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης αναγκάζοντας την Κουμουνδούρου να τον διαγράψει.

Απτή απόδειξη ότι η αποκάλυψη της ΜΠΑΜ ανάγκασε τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει το στέλεχος του είναι ότι κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδουν τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ενημέρωση (σ.σ. που αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση ότι είχε) για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Κολωνός: Αντώνης Αντωνιόζας το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ψάρευε τη 12χρονη και διεγράφη μετά την αποκάλυψη της ΜΠΑΜ

Ειδικότερα, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή στελέχους του κόμματος, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης, κύκλοι του υπουργείου διευκρινίζουν πως ο υπουργός δεν παρείχε καμία ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχός του, όπως μεταδίδει ΕΡΤ.

Η ενημέρωση δεν έγινε, σύμφωνα με το υπουργείο, διότι: πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απάντησε πως η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια.

Ο 54χρονος ΑΝΤΩΝΙΟΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ,  είναι κάτοχος διαδικτυακής διεύθυνσης, που εμπλέκεται στην αρρωστημένη ιστορία του Κολωνού. Βάσει των επίσημων στοιχείων συνομίλησε με την ανήλικη (στις 19 Ιουλίου 2022) επί 12 λεπτά «προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής» και έστειλε το τηλέφωνο της 12χρονης σε ακόμη τρεις χρήστες.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ ότι στις 20 Οκτωβρίου 2022 ο 54χρονος ενεργός πολίτης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και υποψήφιο μέλος για την Κεντρική Επιτροπή, Αντώνης Α. (τα πλήρη στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεσή μας), αναδημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ του στο Twitter άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με τίτλο «Το κορίτσι του Κολωνού είναι δικό μας παιδί.!!!!

 

Ο Αντώνης Αντωνιόζας

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντώνης Αντωνιόζας είχε θέσει και υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαΐου αλλά δεν εξελέγη στο ανώτατο κομματικό όργανο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

»Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

»Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

Διαβάστε τις αποκαλύψεις της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στη διαγραφή του στελέχους του: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου