Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Παπαδημούλης ο αρχηγός των Fake News!!

Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συκοφαντήσει την χώρα μας στο εξωτερικό.
Αυτή την φορά ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης , ο γνωστός κάτοχος πολλών ακινήτων , προσπάθησε να κάνει αντιπολίτευση στην ελληνική κυβέρνηση , παρουσιάζοντας ένα έγγραφο που δήθεν αφορούσε επισκέψεις της ευρωπαϊκής επιτροπής Pega , που είχε ιδρυθεί για την παρακολούθηση του λογισμικού Predator , σε ελληνικά πολιτικά πρόσωπα κατά την επικείμενη επίσκεψη τους στην Ελλάδα.
Όμως ο πρόεδρος της επιτροπής Jeroen Lenders τον επανέφερε στην τάξη , λέγοντας του ότι αποτελεί ντροπή για το Ευρωκοινοβούλιο ο αντιπρόεδρος του να διακινεί πλαστά έγγραφα και να διασπείρει Fake News.
Ταυτόχρονα ζήτησε από τον κ Παπαδημούλη να ζητήσει συγγνώμη για τις πολιτικές εντυπώσεις που προσπάθησε να δημιουργήσει , ζητώντας του μάλιστα να αποσυρθεί το Τουιτ που ανέβασε.
Μάλιστα σε σημερινή καινούργια του ανακοίνωση ο πρόεδρος της επιτροπής αναφέρει ότι είναι ντροπή για τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου να διαρρέει τέτοιο έγγραφο το οποίο δεν έχει συμφωνηθεί από την επιτροπή.
Στο ίδιο μήκος κύματος η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ευρωβουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι ο κ. Παπαδημούλης αδυνατεί να αντιληφθεί το θεσμικό ρόλο του ως αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου , για προσωπικά και αντιπολιτευτικα οφέλη.
Το μόνο που κατάφερε με τα Fake News είναι να διασυρθεί ο ίδιος και να εκτίθεται και η χώρα μας στο εξωτερικό.
Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά - πρόσφατα και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στο Ευρωκοινοβούλιο σε συκοφάντηση τής χώρας μας για το μεταναστευτικό - που οι Συριζεοι προσπαθούν να συκοφαντήσουν την κυβέρνηση στο εξωτερικό , κάνοντας τελικά ζημιά στην χώρα μας.
Το καλό βέβαια σε αυτό είναι ότι ο κόσμος καταλαβαίνει τον αντεθνικο τους ρόλο και οι απέλπιδες προσπάθειες τους πέφτουν στο κενό.
Aimilios Pattakos

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου