Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Η κυρία Ξηνταβελώνη!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Η κυρία αυτή που μιλάει στο συνέδριο του Σύριζα ως μέλος πια του κόμματος, ήταν κάποτε εξ απορρήτων του Καμμένου και πρωτομπήκε στην κυβέρνηση Σύριζα/Ανελ ως υφυπουργός Μεταφορών το Φεβρουάριο του ‘16.
Τέθηκε εκτός κυβέρνησης με τον ανασχηματισμό που ακολούθησε 9 μήνες μετα αλλά για να μη μείνει παραπονεμένη, και καθώς δεν ήταν βουλευτής, τη διόρισαν το Νοέμβριο του ‘17, πρόεδρο ενός κρατικού οργανισμού, του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας.
Επειδή η θέση εκεί ήταν άμισθη, το πρόβλημα λύθηκε με απόφαση που υπέγραψε ο διαβόητος Σπίρτζης με την οποία η θέση γινόταν εμμισθη με μισθό 2.280€ το μήνα.
Τον Αύγουστο του ‘18, ξαναμπήκε στην κυβέρνηση, αυτή τη φορά ως υφυπουργός Εσωτερικών.
“Ξέχασε” ομως να παραιτηθεί απο πρόεδρος του οργανισμού στον οποίο είχε διοριστεί με αποτέλεσμα να έχουμε την παγκόσμια πατέντα, υφυπουργός κυβέρνησης να κατέχει παράλληλα και έμμισθη θέση δημόσιου οργανισμού.
Επι προεδρίας της, το Συμβούλιο δεν συνεδρίασε ούτε μία φορά.
Την ίδια εποχή αιτήθηκε και έλαβε επίδομα ενοικίου το οποίο θέσπισε τότε η κυβέρνηση Τσίπρα για τα μέλη της κυβέρνησης που προέρχονταν απο την επαρχία κι έμεναν στην Αθήνα.
Να σημειωθεί οτι το επίδομα το έπαιρνε έχοντας στο μεταξύ δηλώσει 33 ακίνητα στο πόθεν έσχες της, κάποια απο τα οποία ήταν και σπίτια στην Αθήνα.
Αυτά λοιπόν τα αρπακτικά πλασάρονται τώρα ως “προοδευτικές δυνάμεις”, που αφου ρήμαξαν τη χώρα για 4,5 ολόκληρα χρόνια, επιδιώκουν τώρα δήθεν να την ξανασώσουν.
Ξηνταβελόνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου