Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Μπόχα και δυσωδία από την Κουμουνδούρου

 

Το γεγονός ότι στην Κουμουνδούρου έχουν περιπέσει σε κατάσταση απελπισίας, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την μπόχα και τη δυσωδία που αναδύουν οι ανακοινώσεις του κόμματος και ο οχετός που περιλαμβάνουν τα άρθρα των κομματικών εφημερίδων, που έφτασαν σε σημείο να πολιτικοποιήσουν την υπόθεση με το τέρας που βίασε τη 12χρονη.

Άγγιζε τα όρια του γέλιου, οι κατηγορίες που εκτόξευσε κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν συνιστά συγκάλυψη το γεγονός ότι δόθηκαν με καθυστέρηση τα ονόματα των βιαστών.

Προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι η Δικαιοσύνη είναι αυτή που κρίνει πότε θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα του κτήνους και του συνεργού του.

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μια επιθετική πολιτική για να κρύψει τις δικές του αμαρτίες.

Γιατί επί των ημερών του επέστρεψαν παιδόφιλοι και βιαστές καθηγητές σε σχολεία.

Αντίθετα η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που νομοθέτησε αυστηρές ποινές για να επιβάλλονται ισόβια στους βιαστές.

Η σπέκουλα της Κουμουνδούρου είναι για γέλια και για κλάματα και αποκαλύπτει την κατάσταση απελπισίας στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου