Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

 Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎ΕΛΛΑΔΑ24 @ellada24 11 ώ Θεία 16χρονου Ρομά: Εμείς θα ψηφίσουμε τον Τσίπρα, που πήρε το μέρος μας #Ρομα alert 24 ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 13:00-15:00 ΚΟΝΤΡΑΣΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΙΑ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΛΑ ረமடகم FOCUS 103.6 Θεία 16χρονου Ρομά: Εμείς θα ψηφίσουμε τον Τσίπρα, που πήρε To μέρος μας‎"‎‎

Όταν 2 Ρομά βίασαν μια 44χρονη στην Χαλκηδόνα ο Τσίπρας έκανε αφωνία. (Μάρτιος 2020)
Όταν Ρομά ηλικίας 18-25 χρ. βίασαν ομαδικά μια κοπέλα με νοητική υστέρηση στην Αλεξανδρούπολη ο Τσίπρας έκανε αφωνία. (Ιανουάριος 2018)
Όταν 2 αδέρφια Ρομά βίασαν μια ηλικιωμένη στην Ζαχάρω και της πήραν 300€ ο Τσίπρας έκανε αφωνία. (Απρίλιος 2020)
Όταν ένας Ρομά μπήκε σε σπίτι που ζούσε 76χρονη με την 53χρονη κόρη της και βίασε την κόρη της ο Τσίπρας έκανε αφωνία. (Φεβρουάριος 2020)
Όταν Ρομά γλεντούσαν και πυροβολούσαν στον αέρα δίπλα από ένα σχολείο με μικρά παιδιά στο Μενίδι με αποτέλεσμα μια σφαίρα να βρει και να σκοτώσει τον μικρό Μάριο που ήταν 11 χρονών και έπαιζε αμέριμνος στην αυλή του σχολείου ο Τσίπρας έκανε αφωνία
Και τώρα που έχασε την ζωή του ένας νεαρός Ρομά με υπαιτιότητα δική του καθώς διέπραξε ληστεία, ο Τσίπρας ξαφνικά απέκτησε φωνή και το παίζει ευαίσθητος, δίκαιος και προστάτης του λαού από την κακή χούντα που έχει επιβάλλει αστυνομοκρατία στην χώρα.
Όμως ούτε ευαίσθητος είναι, ούτε δίκαιος, ούτε προστάτης κανενός.
Λαϊκιστής και υποκριτής είναι που παλεύει με κάθε τρόπο να δημιουργήσει αφηγήματα που δικαιολογούν την παρουσία του στην Βουλή.
Γιατί στην ουσία δεν έχει τίποτα να πει και να προσφέρει.
Περιμένει μόνιμα στην γωνία ο,τι προκύπτει μέσα στην καθημερινότητα για να το ντύσει με τα δικά του παραμύθια ώστε να έχει κάτι να πει.
Γιατί το να είσαι τσαρλατάνος είναι το εύκολο κομμάτι.
Το δύσκολο είναι να είσαι πολιτικός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου