Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Yeni Şafak: Η Τουρκία θα προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την Άλωση της Τριπολιτσάς

 Yeni Şafak: Η Τουρκία θα προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την Άλωση της Τριπολιτσάς

Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα οδηγήσει η Τουρκία την Ελλάδα 200 χρόνια μετά από την άλωση της Τριπολιτσάς κατηγορώντας την για σφαγή του τότε τουρκικού πληθυσμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Yeni Şafak, η οποία σημειώνει ότι ο Πρόεδρος της Τουρκμενικής Ένωσης έχει λάβει ήδη την στήριξη των κομμάτων της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τατλίογλου δήλωσε πως θα φτιάξουν έναν φάκελο με τις πληροφορίες και τα έγγραφα για την Τριπολιτσά και θα τα παρουσιάσουν στα διεθνή δικαστήρια υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για γενοκτονία, θηριωδία και σφαγή.

Ο ίδιος κατηγόρησε την Ελλάδα πως μετέτρεψε την εξέγερση του 1821 σε σφαγή περισσότερων από 50.000 Τούρκων, Εβραίων και Αλβανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου