Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

ΑΛΕΞΗ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ😱😱Γερμανικά ΜΜΕ: Το Βέλγιο παρακολουθούσε επί μήνες το κινητό της Καϊλή

 Οι Αρχές του Βελγίου παρακολουθούσαν επί μήνες το κινητό της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης που και εκείνα ασχολούνται με την υπόθεση «Qatargate».

O ανταποκριτής του Open TV στο Βερολίνο, Παντελής Βαλασόπουλος, μεταδίδοντας τις πληροφορίες από τα γερμανικά ΜΜΕ σημείωσε ότι και στη Γερμανία, παρά το γεγονός ότι ως εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται ο Ιταλός Πιερ Πάολο Παντσέρι, ασχολούνται και έχουν ως επίκεντρο την Εύα Καϊλή, ενεργή ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου.

Ακόμη, μετέφερε ρεπορτάζ της Welt η οποία ότι η Εύα Καϊλή ήταν υπό παρακολούθηση επί μήνες. «Οι βελγικές αρχές παρακολουθούσαν την Εύα Καϊλή, τις τηλεφωνικές της συνομιλίες, εδώ και μήνες. Ήταν μήνες υπό παρακολούθηση η Καϊλή και οι τηλεφωνικές της συνομιλίες της. Το θέμα είναι πόσο βαθύ ήταν το σύστημα παρεμβάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ποιες άλλες χώρες έχουν κάνει παρόμοια πράγματα».

Στη συνέχεια, ο Παντελής Βαλασόπουλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γερμανού ευρωβουλευτή και μέλους της επιτροπής κατά της Διαφθοράς στο ευρωκοινοβούλιο, τον Γερμανό, Ντάνιελ Φρόιν, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε προσπάθεια επηρεασμού και από άλλες χώρες. «Το Αζερμπαϊτζάν, το Κατάρ και η Ρωσία έχουν μοιράσει πολύ χρήμα και πάρα πολλά δώρα, κυρίως δώρα πολυτελείας εξαγοράζοντας ευρωβουλευτές καθώς θέλουν να έχουν επιρροή στο ευρωκοινοβούλιο. Λέγοντας ακριβά δώρα εννοούμε ακριβά ταξίδια, ακριβά γεύματα σε εστιατόρια. Κυβερνήσεις στο παρελθόν έχουν μοιράσει σε ευρωβουλευτές πολύ ακριβά δώρα και χρήμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου