Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γένι

  Κάποτε στα εξατάξια γυμνάσια της εποχής μου διδασκόμασταν το άγνωστο σήμερα μάθημα της Λογικής το οποίο μας δίδασκε να μην κάνουμε αυθαίρετα άλματα στην νοητική μας λειτουργία. Ακούω με έκπληξη τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να μην γνωρίζει ότι η κ. Καϊλή είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια (από το 1992) βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δύο τρείς φορές, και ευρωβουλευτής μαζί με τον ίδιο (οι δύο τους) για 8 χρόνια στην Ευρωβουλή μέχρι και σήμερα. Περίπου την χρεώνει στην ...ΝΔ και τι αφήνει να εννοηθεί άκουσον άκουσον: Δεν διαγράφω την κ. Καϊλή για όσα της αποδίδονται αλλά επειδή είναι Δούρειος ίππος της ΝΔ. Ωστόσο την διαγράφει την χρονική στιγμή που της αποδίδονται τα όσα της αποδίδονται. Μετά από μια τέτοια πράξη δειλίας που δεν αρμόζει σε αρχηγό πολιτικού κόμματος και μετά από μια τέτοια ανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ρίχνοντας την ευθύνη στην ΝΔ μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον άνθρωπο αυτόν; Όταν δεν αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη της διαγραφής και αντιδρά όπως ένα πεντάχρονο που το πιάνει η μαμά του να κλέβει γλυκό από το βάζο, (δεν φταίμε εμείς αλλά η ΝΔ) πιστεύει κανείς ότι σε μια δυσκολη εθνική συγκυρία θερμού επεισοδίου η χειρότερα πολέμου με την Τουρκία θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα συμπεριφερθεί ως ηγέτης που θα οδηγήσει ένα έθνος; Όχι βέβαια. Στις επερχόμενες εκλογές θα πρέπει να πάρει την απάντηση που του αξίζει. Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου