Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Επιμένει ο Βίτσας για Κασσελάκη: Δεν έχει τη γνώση ούτε την εμπειρία να διοικήσει ένα κόμμα

Τη δική του αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και τη νίκη στου Στέφανου Κασσελάκη, έκανε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και πρώην υπουργός, Δημήτρης Βίτσας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status, ο κ. Βίτσας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον νέο πρόεδρο του κόμματος, ωστόσο υπογράμμισε πως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.

Συγκεκριμένα ο κ. Βίτσας ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον κ. Κασσελάκη, που κέρδισε τέλος πάντων με αυτά που έκανε…Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί τώρα το κόμμα θα πρέπει να ασχοληθεί με τα πολύ σοβαρά ζητήματα, άλλο το ζήτημα της φορολογίας, άλλο το ζήτημα της ακρίβειας, έχουμε…όλοι ευχόμαστε οι βροχές των επόμενων ημερών να μην πλήξουν και πάλι τη Θεσσαλία»

Σχετικά με το αν «χωράει» ο ίδιος στο σχήμα υπό τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Βίτσας απάντησε: «Θα δούμε…το θετικό είναι ότι έγινε μία διαφανής διαδικασία, ψήφισε πολύς κόσμος που σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ψήφισε η κοινωνία που ακούγεται, ψήφισαν μόνο αυτοί που ενεγράφησαν ως μέλη, και το πρώτο και το βασικό πια, είναι θα έλεγα, η πολιτική. Εμείς έχουμε αυτήν την στιγμή την πολιτική που ψηφίσαμε στο τελευταίο Συνέδριο».

Ο κ. Βίτσας επανέλαβε την τοποθέτησή του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ούτε τη γνώση ούτε την εμπειρία να διοικήσει ένα κόμμα, σημειώνοντας πως: «Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι οι συνεργάτες του, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν, στον Νίκο Παππά θα έλεγε κανένας πέφτει ένα τεράστιο βάρος, να τον βοηθήσουν ώσπου να μπορέσει να αναπτύξει και αυτές τις ικανότητες, δηλαδή να γνωρίσει καταρχήν το κόμμα, και από και πέρα να μπορέσει να ορίσει τις κόκκινες γραμμές της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να πάμε σε ένα Συνέδριο…

Εμείς…Αυτοί με τους οποίους εγώ συμφωνώ περισσότερο θέλουμε να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μια αριστερή πολιτική και με αυτήν την αριστερή πολιτική θα κερδηθεί και το κέντρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου