Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Δόμνα Μιχαηλίδου: Με έσπρωχναν οι άνθρωποι του Κασσελάκη να μη φανώ στην κάμερα

 Δόμνα Μιχαηλίδου: Με έσπρωχναν οι άνθρωποι του Κασσελάκη να μη φανώ στην κάμερα | Liberal.gr

Η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου έδωσε ηχηρή απάντηση στην απαράδεκτη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περί «απρόσκλητης» παρουσίας της στο Σχολείο Ειδικής Αγωγής στην Καλλιθέα.

«Έχω τη θεσμική υποχρέωση να είμαι παρούσα όταν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέπτεται ένα σχολείο της χώρας. Ένας θεσμός έρχεται σε ένα σχολείο μας να συνομιλήσει με γονείς και εκπαιδευτικούς, έχω χρέος να είμαι εκεί, να ακούσω, να πω τι έχει γίνει», υπογράμμισε η υφυπουργός Παιδείας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, αντιπαρέβαλε στα όσα συνέβησαν την Τετάρτη στην Καλλιθέα προγενέστερη συνάντησή της με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα: «Πριν τρία χρόνια είχε κάνει μια αντίστοιχη παρουσία στο ΠΙΚΠΑ Βούλας ο Αλέξης Τσίπρας. Πήγα να τον υποδεχτώ και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

«Ένας άνθρωπος της δικής μου γενιάς, έρχεται σε ένα σχολείο με παιδιά με αναπηρία και κάνει εξαγγελίες με μεγάλη ελαφρότητα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Γιατί η δική μας γενιά έχει χρέος να βρει λύσεις, όχι να επικοινωνήσει. Ο υπουργός μου ο κ. Πιερρακάκης, πήγε σε 30 σχολεία στη Θεσσαλία, χωρίς κάμερες. Το ίδιο κι εγώ. Το θέμα είναι πως θα κάνουμε τη χώρα μας καλύτερη», επισήμανε με νόημα η Δ. Μιχαηλίδου και πρόσθεσε: «Δεν με νοιάζει που με έκοψαν από τα πλάνα, έχουμε να λύσουμε άλλα προβλήματα».

Εξάλλου, τόνισε πως με τον Στ Κασσελάκη ήταν συμμαθητές και δεν της άρεσε το γεγονός ότι… κόπηκε στην μονταζιέρα του βίντεο που ανέβασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ότι ορισμένοι συνεργάτες του την έσπρωχναν για να πάρουν τα πλάνα που ήθελαν.

«Ήμασταν συμμαθητές. Γνωριζόμαστε από 8 χρονών. Το θέμα δεν είναι για μένα ότι με έσβησε από το βίντεο ή ότι με έσπρωξαν για να βγάλουν αυτό το βίντεο. Έχουμε σοβαρότερα ζητήματα να λύσουμε και να συζητήσουμε. Με επιχειρήματα τύπου "θα βάλω air condition, θα σας βρω ακίνητο", δεν λύνονται. Μακάρι να είχαμε ένα μαγικό ραβδί όλοι και να βρίσκαμε γρήγορα λύση. Ένα ακίνητο προσβάσιμο με σωστές προδιαγραφές δεν βρίσκεται σε μία εβδομάδα. Είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα»

Αναφορικά με τις υποσχέσεις του Στ. Κασσελάκη να βρει νέο χώρο για το σχολείο που επισκέφτηκε, η κυρία Μιχαηλίδου θύμισε ότι το συγκεκριμένο εργαστήρι άνοιξε πριν από πέντε χρόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το εργαστήρι που επισκέφθηκε, άνοιξε πριν πέντε χρόνια από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορούμε να αλλάξουμε εκεί τα πράγματα. Το να αλλάξει η τοποθεσία… Εξ αρχής δεν έπρεπε να είναι εκεί. Πρέπει ο Δήμος που είναι αρμόδιος να κάνει ορισμένα πράγματα. Το θέμα είναι να συζητήσουμε όλοι μαζί και να βρούμε λύσεις. Όχι για επικοινωνιακά τεχνάσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου