Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τους δύο Τούρκους στον Πόρο

Με μια σοβαρή υπόθεση, που άπτεται της κατασκοπείας απασχολούνται οι Αρχές Ασφαλείας της χώρας, μετά τη σύλληψη στη Μονεμβασία δύο Τούρκων, οι οποίοι είχαν εντοπιστεί το περασμένο Σάββατο να επιτηρούν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο και είχαν τεθεί υπό στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο Τούρκοι πολίτες, η εθνικότητα των οποίων ταυτοποιήθηκε μετά την εξέταση των εγγράφων που έφεραν πάνω τους, είχαν μεταβεί από την Παρασκευή στο νησί του Αργοσαρωνικού με όχημα.

Οι δύο άνδρες, έκλεισαν διαμονή σε ξενοδοχείο και την επόμενη ημέρα, το Σάββατο το πρωί «σήκωσαν» στον αέρα το drone το οποίο για 10 λεπτά περίπου πετούσε στη ζώνη του ναύσταθμο του Πολεμικού Ναυτικού στο νησί, όπου ελλιμενίζονται τα πολεμικά πλοία και υπάρχουν εγκαταστάσεις με ευαίσθητο στρατιωτικό υλικό.

Την πτήση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους εντόπισε ένας αστυνομικός, του οποίου κίνησε την υποψία το σημείο στο οποίο ίπταται, ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα και τέθηκαν σε συναγερμό οι αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες και ξεκίνησαν έρευνες να εντοπίσουν τα δύο άτομα.

Όπως προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ύποπτοι είχαν αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς από τον Πόρο προς Γαλατά αμέσως μετά την πτήση του drone, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να διαφύγουν τον εντοπισμό από τις αρχές ασφαλείας, οι οποίες και τους συνέλαβαν στη Μονεμβασία την Κυριακή, ύστερα από παρακολούθηση.

Ακολούθως ενημερώθηκε η εισαγγελία η οποία και έδωσε εντολή σχηματισμού δικογραφία με την κατηγορία της κατασκοπίας και ακολούθως τα απαραίτητα έγγραφα για να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες οι Αρχές.

Την υπόθεση ανέλαβε η ΕΥΠ που θα εξετάσει τους δύο συλληφθέντες - καθώς βρίσκονται καθ' οδόν για την Αθήνα σύμφωνα με το Open - όπως και τα ψηφιακά αρχεία από το drone, για να διερευνηθεί και ο βαθμός σοβαρότητας της υπόθεσης.

Επίσης, διερευνώνται όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που κατασχέθηκαν, κινητά τηλέφωνα, ενώ εξετάζεται και το βιντεοσκοπημένο υλικό

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου