Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης,ο μέγας κρυφός κίνδυνος Η λαθρομετανάστευση και ο κρυφός κίνδυνος Αυστηρά μέτρα καιαποφυγή τουδολώματοςανθρωπισμού

 

Γράφει ο

Νίκος Αναγνωστάτος

Στα πλαίσια της εβδομαδιαίας προβολής και ανάλυσης των καθημερινών θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας, όπως προαναγγείλαμε στο προηγούμενο άρθρο, σήμερα θα ασχοληθούμε με τη λαθρομετανάστευση. Να στιγματίσουμε κατ’ αρχήν, την εσκεμμένη αλλοίωση της πιο κυριολεκτικής ελληνικής λέξης, από την, ακόμη ηγεμονία της αριστεράς, κατασκευάζοντας νέες έννοιες, όπως παράνομος ή παράτυπος μετανάστης. Λέξεις οι οποίες υιοθετήθηκαν σχεδόν από όλους μας, «για τον φόβο των Ιουδαίων».

            Η λαθρομετανάστευση όμως αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κίνδυνο, πρώτα για μας τους Έλληνες και μετά για την Ευρώπη. Σε συνδυασμό με την θλιβερή υπογεννητικότητα που μαστίζει την χώρα μας, έχουμε ήδη δεχτεί ότι σε λίγα χρόνια η πλειοψηφία στην Ελλάδα, θα είναι Μουσουλμάνοι. Είναι απογοητευτικό που το δεχθήκαμε μοιρολατρικά, αντί να μας ταρακουνήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ο κάθε Έλληνας να αγωνιστεί για το μεγάλωμα των περισσοτέρων παιδιών μας με τα διδάγματα του ελληνικού υψιπετούς  πνεύματος και του πολιτισμού μας. Ο κίνδυνος  καραδοκεί, αν όλα αυτά ηχούν στα αυτιά μας ως έωλα φληναφήματα ή πολύ μακρινά, και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

            Ο κίνδυνος, δεν είναι η λαθρομετανάστευση αυτή καθ’ εαυτή, αλλά ο ισλαμισμός της χώρας μας, επειδή σχεδόν όλοι οι λαθραίοι είναι μουσουλμάνοι. Τούτο διότι (α) Οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται στην τοπική κοινωνία, ούτε είναι διατεθειμένοι να προσαρμοστούν στα δικά μας ήθη και έθιμα, αλλά ζητούν να ακολουθήσουμε εμείς τα δικά τους. και (β) Κάθε μουσουλμάνος, άνδρας ή γυναίκα, είναι εν δυνάμει τρομοκράτης. Τούτο διότι είναι συνεχώς ευεπίφορος να φανατιστεί και να εκτελέσει την εντολή του Αλάχ.

            Το δόλωμα του ανθρωπισμού, σερβίρεται με επιτυχία στην ευαίσθητη κοινωνία μας, με την παραδοσιακή φιλοξενία και δεν διερωτάται τον λόγο που μια γυναίκα ψάχνει για μια καλύτερη ζωή, μέσα από χίλιους δυο κινδύνους, να φέρνει στην αγκαλιά της μωρά που γέννησε στο δρόμο της δύσκολης αυτής διαδρομής, χωρίς να την απασχολεί το γεγονός ότι πολλά πνίγονται σε μια θαλασσοταραχή. Όταν ένας Μουσουλμάνος, υποφέρει και ταλαιπωρείται κατά την αποστολή του να μεταβεί στην Ευρώπη και όχι στη Σαουδική Αραβία για παράδειγμα, απλά διότι αυτή είναι η εντολή του Αλάχ να ισλαμοποιηθεί η Ευρώπη, εγώ ο καλός χριστιανός, γιατί πρέπει να τον διευκολύνω στην εγκληματική αυτή προσπάθειά του, για λόγους ανθρωπιστικούς; Υπεισέρχεται και εδώ η αβελτηρία της«ηγεμονίας της αριστεράς»,για τον απλό λόγο, επειδή οι ίδιοι είναι διεθνιστές, άρα χωρίς πατρίδα, επικαλούνται τον ανθρωπισμό για να πετύχουν το σκοπό τους, που είναι να κυριαρχήσουν οι δικές τους ιδέες  και όχι ότι οι ίδιοι είναι ανθρωπιστές.

            Οφείλουμε λοιπόν εμείς οι Έλληνες, να είμαστε ρεαλιστές με ανοικτό μυαλό, (α) να μη χάφτουμε τέτοια δολώματα, και (β) να φυλάσσουμε πολύ αυστηρά τα σύνορά μας και με συνοπτικές διαδικασίες, να στέλνουμε στην πατρίδα τους, αυτούς που, για ανθρωπιστικούς λόγους, κυρίως από τους θαλάσσιους κινδύνους, μας ξέφυγαν και μπήκαν στη χώρα μας. Πολύ σπάνια, αν όχι ποτέ, δεν στοιχειοθετείται ο χαρακτηρισμός του «πρόσφυγα». Δεδομένου ότι δεν είμαστε ούτε καν η πρώτη χώρα είσοδός τους, να μην πέφτουμε στην παγίδα ή στο δόλωμα του ανθρωπισμού, και να μην δίνουμε ποτέ, ή σχεδόν ποτέ, τον χαρακτηρισμό του «πρόσφυγα».

            Να θυμόμαστε πάντα ότι ο βαθύτερος σκοπός τους είναι η Ισλαμοποίηση ης Ευρώπης, έστω και αν οι ίδιοι οι λαθραίοι, ενδέχεται να τον αγνοούν!

            Αυτά για σήμερα, μέχρι το επόμενο θέμα που θα διαπραγματευθούμε στοεπόμενο άρθρο μας, το οποίο θα είναι η «Δημιουργία Κράτους».

          Νικόλαος Αναγνωστάτος

          Thiakos.blogspot.com

e-mail: nanagnostatos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου