Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Πυρά Δ. Παπαδημούλη κατά Κασσελάκη: «Τα έκανε μούσκεμα» - Όχι μόνο selfie και εσωκομματικό μπάχαλο

Δριμεία επίθεση κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης τονίζοντας ότι τα έκανε «μούσκεμα» με τον Θοδωρή Θεοχαρόπουλο και τον Στέργιο Καλπάκη και του διαμήνυσε «όχι μόνο selfie και εσωκομματικό μπάχαλο».

«Με ανησυχεί ότι ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης τα έκανε μούσκεμα με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Στέργιο Καλπάκη, δεν μπορεί να μαθαίνουν την αντικατάστασή τους από δημοσιογράφους. Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος ή οι συνεργάτες του να μην έχουν κάνει μία δήλωση επανόρθωσης ή συγγνώμης», υπογράμμισε μιλώντας στο «Κόκκινο» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι «τον Στέργιο Καλπάκη τον όρισε ομόφωνα εκπρόσωπο Τύπου η Πολιτική Γραμματεία και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο ομόφωνα η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

«Με ανησυχεί ότι τέσσερις μέρες μετά το καθαρό αποτέλεσμα, δεν έχουν συνεδριάσει  η πολιτική Γραμματεία και η κοινοβουλευτική ομάδα», πρόσθεσε.

Εν συνεχεία επιτέθηκε σφοδρότερα κατά του κ. Κασσελάκη λέγοντας: «Ο κόσμος περιμένει από εμάς, από τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, δυναμική αντιπολίτευση, ενότητα, δημοκρατικές διαδικασίες, αποφυγή λαθών που τορπιλίζουν και υπονομεύουν το εσωκομματικό κλίμα. Όχι μόνο selfie και εσωκομματικό μπάχαλο» και τόνισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ «εκλέξαμε πρόεδρο, δεν εκλέξαμε αυτοκράτορα»

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στην ανάρτηση του Πάνου Καμμένου που φωτογραφήθηκε με τον Ευάγγελο Αποστολάκη και ζήτησε διευκρινίσεις. «Βγαίνει ο κύριος Καμμένος σε φωτογραφία με τον κύριο Αποστολάκη, το δεξί χέρι του Στέφανου Κασσελάκη και από κάτω βάζει συνταγές καταπολέμησης τρωκτικών από πλοία. Ποια είναι τα τρωκτικά; Γιατί δεν έχουμε απαντήσεις ή αποδοκιμασία από τον Ευάγγελο Αποστολάκη ή από τον Στέφανο  Κασσελάκη;», διερωτήθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, που υπογράμμισε την ανάγκη να πέσουν εκατέρωθεν  οι τόνοι.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως «δεν αρκεί η αντικατάσταση Τσίπρα από τον Κασσελάκη για να ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να αποφευχθεί η διάσπαση», ενώ εξέφ4ρασε την ανησυχία του για την εικόνα που ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτή αποτυπώθηκε στη χθεσινή δημοσκόπηση. 

«Με ανησυχεί επίσης η εικόνα που έδειξε η χθεσινή δημοσκόπηση, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., λίγες μέρες μετά από την εκλογή του προέδρου παραμένει σε ποσοστά χαμηλότερα από αυτά που καταγράψαμε στις εθνικές εκλογές, και που δείχνει ότι ακόμη και το γεγονός της εκλογής του νέου προέδρου προσλαμβάνεται από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με έναν τρόπο διχασμένο. Το 47% το θεωρούν μια θετική εξέλιξη, 42% αρνητική. Γι’ αυτό πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ».

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από τον πρόεδρο του κόμματος να ανοίξει τα χαρτιά του και σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Θέλω από το Στέφανο Κασσελακη και όσους τον περιβάλλουν μία απάντηση: θα παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα της ευρωπαϊκής αριστεράς, όπως έχουμε συλλογικά αποφασίσει ή υπάρχουν άλλα πλάνα για να μετακινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ πιο δεξιά;»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου