Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ;

Ξυπνάτε εκεί στον δήμο. Την χειρότερη χρονιά όλων των εποχών αντί να κάνουμε συσσίτια και να βρούμε χορηγούς φαί, ζητιανεύουμε από τις εταιρίες που τυφλά και αργά αφανίζουν την μεγαρική κοινωνία.
Εντάξει, το γλέντι στην πλατεία Ηρώων ήταν λιτό. Ο κόσμος χόρεψε και πέρασε καλά. Άρματα, στολές και λοιπά ξενόφερτα έθιμα δεν χρειάζονται. Τώρα ο κόσμος πεινάει και ζητιανεύει 1 ευρώ για να πάρει μισό κιλό ψωμί.
Είμαστε στον πάτο. Πιο κάτω δεν πάει. Και όταν πιάνεις πάτο δεν κοιτάς τα γλέντια. Κοιτάς να επιβιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου