Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αποστολή Ανδρέα Παπανδρέου και υιού του Γεωργίου (ή Τζέφρη): εστέφθη υπό πλήρους επιτυχίας

Του πολίτη Π. Παπαγαρυφάλλου



Έτσι φαντάζομαι τις κρίσεις των μελλοντικών ιστορικών για το ρόλο των δύο πρωθυπουργών της Ελληνικής μεταπολιτευτικής περιόδου.
Ο πατέρας, επέλασε λαύρος στην ελληνική πολιτική σκηνή κραδαίνοντας τη σημαία του αντιαμερικανισμού και του πούρου σοσιαλισμού.
Ανασκολόπησε όλες τις παραδοσιακές ηθικές αξίες των Ελλήνων και αποδιάρθρωσε την ελληνική οικονομία συντρίβοντας τη βιομηχανική ραχοκοκαλιά της και τους θεσμούς.
Εκμαύλισε τα εκατομμύρια των Ελλήνων αναγορεύοντας το πλιάτσικο ως νέα θρησκεία τους, διδάσκοντας το γκεμπελικό δόγμα: "Πολιτική είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και όσα φαίνονται αδύνατα".
Συνοπτικά: Προετοίμασε τον πλήρη ευτελισμό των πάντων και την χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας, την οποία οι διάδοχοί του ολοκλήρωσαν.
Έτσι, η Ελλάδα παραδόθηκε πισθάγκωνα δεμένη στον γιο του Γιώργο,  ο οποίος με απίθανη μαεστρία και εθνοκτόνες ενέργειες την οδήγησε στην Τρόικα και στη Νέα Κατοχή του ΔΝΤ.
Μία Κατοχή αγνώστου χρονικής διάρκειας, στην οποία έδωσε όλο το νομικό οπλοστάσιο ν αποδεκατίσει κοινωνικά και πολιτικά επιτεύγματα αιώνων.
Μία Κατοχή, η οποία συντρίβει το παρόν των Ελλήνων και καταργεί το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.
Κι' όλα αυτά όχι μόνο χωρίς ν' ανοίξει ούτε ρουθούνι αλλά, αντίθετα, και με τη στήριξη εκατομμυρίων "σοσιαλιστών"!!
Το γεγονός αποκτά ιδιαίτερη ψυχολογική, ιστορική και πολιτική σημασία και οι εντολείς τους θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ.
Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο ερευνών και αναλύσεων μελλοντικών αναλυτών και ιστορικών, που θα έχουν ως άξονά τους: Πώς αποσυντίθεται ένα κράτος, ένας λαός και η ιστορία τους με τη διανομή θέσεων, ρόλων, χρήματος και φιλοδοξιών.
Πρόκειται για το φαινόμενο της εθελοδουλείας που εμφανίζεται στη διαδρομή της ιστορίας.
Από την άποψη αυτή πατήρ και υιός Παπανδρέου παίρνουν ΑΡΙΣΤΑ την άψογη εκτέλεση της… υψηλής αποστολής τους.
Έτσι θα λένε μελλοντικά τα υψηλά αφεντικά τους: "Η αποστολή τους  εστέφθη υπό πλήρους επιτυχίας", γεγονός το οποίο αποδεικνύει και τις ικανότητές τους και την αυξημένη ευφυΐα τους και ας λέμε εμείς ότι ο Giorgos δεν ξέρει ελληνικά. Τι τα θέλει τα ελληνικά αφού γνωρίζει άψογα Αγγλικά; Στο βάθος, αυτό γουστάρει και ο φαύλος λαός, εθισμένος στον γραικυλισμό. Αυτό αποδεικνύεται από τις δημοσκοπήσεις και τις πρωτιές του ΠΑΣΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου