Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Μέλος σε ΜΚΟ του Καντάφι ο Παπανδρέου!

Οι Μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) ανέκαθεν ήταν μια από τις αγαπημένες...ασχολίες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Έτσι, μετά της αποκαλύψεις περί χρηματοδότησης αρκετών οργανώσεων ως υπουργός Εξωτερικών, βγήκε στο φως της δημοσιότητας κάτι ακόμα πιο...ενδιαφέρον. Ο πρωθυπουργός λοιπόν, εμφανίζεται ως μέλος Μ.Κ.Ο που έχει ιδρύσει ο δικτάτορας της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι! Συγκεκριμένα, πρόκειται για την οργάνωση “The Brothers of the South Society”, που σύμφωνα με το καταστατικό της έχει ως στόχο την παροχή βοήθειας σε αφρικανικές χώρες, στους τομείς της ανάπτυξης, της υγείας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Πέρα από τον Παπανδρέου και άλλες επιφανείς προσωπικότητες είναι μέλη στην ΜΚΟ του Καντάφι, όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζούλιο Αντρεότι καθώς και ο περουβιανός οικονομολόγος Ερνάντο Ντε Σότο.


newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου