Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Το Τσίρκο που παριστάνει την Κυβέρνηση

Αυτό το πράγμα που παριστάνει την εξουσία στη χώρα δεν είναι Κυβέρνηση αλλά μεταφερόμενο Τσίρκο που ανεβάζει πάνω από τρεις παραστάσεις καθημερινά!
Τόσες κολοτούμπες σε μια μόνο μέρα ούτε οι μαϊμούδες δεν κάνουν.
Στην κυριολεξία δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά των ίδιων των "σοσιαλ-ληστών".
Ο δόλιος ο Ντόλιος,υφυπουργός Εσωτερικών,σαν βρεγμένη γάτα ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και ανακάλεσε εγκύκλιό του για τους ημιυπαίθριους χώρους που για δυό μέρες μας τρέλανε ακούγοντας τα εξ' αμάξης.Ακόμα κι οι "συνοδοιπόροι" του ήταν έξαλλοι μαζί του,ωρύονταν πιο δυνατά κι από την αντιπολίτευση.Κι ο ίδιος ο υπερυπουργός Ραγκούσης αν και κλινήρης τον επέπληξε!
Δεν ήξερε κανένας τους τίποτα,μόνος του προχώρησε ο δόλιος ο Ντόλιος,ούτε τη διάβασαν στη σελίδα του υπουργείου.Απλά τρόμαξαν από την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε και τον έβαλαν να τη μαζέψει γι' αυτό και δεν υπέβαλε καμία παραίτηση αλλά αντιθέτως συνοδεύει τον πρωθυπουργό στην εκλογική του περιφέρεια.Οχι τίποτα άλλο αλλά εξόργισαν και τον κυρ-Απόστολο τον Κακλαμάνη!
Την ίδια μέρα ο υπουργός οικονομικών απέσυρε διάταξη που αφορούσε τους δικηγόρους γιατί φοβήθηκε ότι η συντεχνία δικηγόρων του κόμματός του θα την καταψήφιζε.Τον πληροφόρησαν για την ανταρσία κι αμέσως ο κύριος Παπακωνσταντίνου έβαλε την ουρά στα σκέλια,κάτι αντίστοιχο συνέβη και με διάταξη που αφορούσε τους συμβολαιογράφους.
Οι κολοτούμπες δεν σταμάτησαν εδώ: Ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης ζήτησε από το ΓΓ Λιμένων να παραιτηθεί διότι δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του αφού διαφωνούν ριζικά σε πλείστα θέματα λιμενικής πολιτικής.
Ομως ο Γενικός Γραμματέας του απάντησε ότι δεν παραιτείται διότι διορίστηκε με το σύστημα open-gov και μόνο ο πρωθυπουργός μπορεί να του ζητήσει να παραιτηθεί και πάλι όμως θα το σκεφθεί.
Αν εσάς αυτό το πράγμα σας μοιάζει με Κυβέρνηση λυπούμαστε!
Εμας για Τσίρκο μας φαίνεται που κάνει αρπαχτές σε διάφορες πόλεις βασανίζοντας "ζώα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου