Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Εξαγωγή του πνευματικού και επιστημονικού κεφαλαίου της Ελλάδας: Ένα εθνικό έγκλημα χωρίς τιμωρία

Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου
 Ενώ η χρεοκοπημένη Ελλάδα αντιμετωπίζει και οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, οι πολιτικοί της ταγοί φρόντισαν να την απαλλάξουν και από το πιο χρήσιμο και παραγωγικό τμήμα του πληθυσμού της.
Μεταναστεύουν ομαδικά οι νέοι επιστήμονες και τα χρήσιμα πνεύματά της ανά την υφήλιο, αναζητώντας εργασία και ψωμί.
Πρόκειται για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες επιστήμονες κάθε λογής τους οποίους αφού η Ελλάδα έθρεψε, σπούδασε και μόρφωσε από το υστέρημά της, για 20, 30, 40 χρόνια, τους διώχνει και τους παραδίδει έτοιμους στους ξένους τόπους.
Πρόκειται για ένα νέο εθνικό έγκλημα, που αναμένει την τιμωρία του. Όλα τα εγκλήματα πρέπει να τιμωρούνται και κατ’ εξοχήν τα εθνικά,
Ίσως κάποια στιγμή τα έκτακτα Στρατοδικεία να λειτουργούν και τις νύχτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου