Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ...

Οι συνεργάτες των γερμανοτσολιάδων, οι ρουφιανοδημοσιογράφοι και οι νταβατζοπάτρονές τους (Μπόμπολες, Βαρδινογιάννηδες, Ψυχάρηδες, Κοντομηνάδες, Κυριακούδες, Αλαφούζοι… και τα ρέστα)  φέρουν τον ίδιο βαθμό ευθύνης με τις δωσίλογες κυβερνήσεις για τα εγκλήματα που διαπράχτηκαν και διαπράττονται σε βάρος του Ελληνικού λαού, αλλά και αυτής ακόμα της Εθνικής μας Κυριαρχίας…
Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης που θα πέσει βαρύς και αμείλικτος στα κεφάλια των επίορκων πολιτικών, θα είναι εξίσου βαρύς και αμείλικτος και για τους επίορκους δημοσιογράφους, που ξευτέλισαν το λειτούργημά της ενημέρωσης  και συνέργησαν σε βαθμό κακουργήματος στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και στο διασυρμό της Πατρίδας μας.
harry klynn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου