Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Υγιεινά snacks για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας

Ελέγξτε την πείνα σας ενδιάμεσα από τα κυρίως γεύματά σας, με snacks που κάνουν καλό στην υγεία σας και δεν έχουν πολλές
θερμίδες. Τα κυρίως γεύματα είναι τρία, το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό. Ενδιάμεσα όμως πρέπει να τρώτε μικρές ποσότητες φαγητού. Για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας, μπορείτε να επιλέξετε ορισμένα από τα παρακάτω snacks και να τα τρώτε όταν το στομάχι σας το ζητάει.
Μπάρες δημητριακών: Για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν τα γλυκά, οι μπάρες είναι μία λύση με χαμηλές θερμίδες για να γλυκαθείτε.
Φρέσκα λαχανικά ή φρούτα: Μπορείτε πάντα να έχετε μαζί σας ένα φρούτο ή ένα μπολ με φρέσκα λαχανικά. Είναι μία απόλυτα υγιεινή λύση με χαμηλές θερμίδες που θα σας χορτάσει.
Νιφάδες βρώμης: Το ιδανικό snack για δίαιτα είναι η βρώμη. Σε μαγαζιά βιολογικών προϊόντων, μπορείτε να βρείτε διάφορα τρόφιμα με κύριο συστατικό τους τη βρώμη.
Γρανίτες φρούτων: Μη στεναχωριέστε το καλοκαίρι, που δεν μπορείτε να φάτε παγωτό. Η γρανίτα είναι ένα δροσερό snack με ελάχιστες θερμίδες που θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για παγωτό.
Γιαούρτι: Υγιεινό δροσερό και σας χορταίνει. Συνδυάστε το με μέλι ή δημητριακά για πιο γλυκιά απόλαυση.
Chips από σόγια: Για εσάς που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τα chips, επιλέξτε πατατάκια από σόγια με χαμηλές θερμίδες. Θα τα βρείτε σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.
jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου