Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Υπέροχες φωτογραφίες της Γης από ψηλά!

Ο Cameron Davidson γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουάσιγκτον, όπου και μένει τα τελευταία χρόνια. Επαγγελματίας πιλότος, πετάει καθημερινά στους αιθέρες του κόσμου, όπου βλέπει μπροστά στα μάτια του εκπληκτικές εικόνες από ψηλά. Αρχικά θέλησε να τις μοιραστεί με τους συγγενείς και τους φίλους του, τραβώντας ερασιτεχνικές φωτογραφίες. Πόλεις, έρημοι, ποτάμια, λιβάδια, γειτονιές, δάση όλα έχουν την τιμητική τους και μια θέση στη θεματολογία του Cameron.

Στην πορεία του χρόνου οι εικόνες του κίνησαν το ενδιαφέρον όσων τις είδαν με αποτέλεσμα να ασχοληθεί ο ίδιος περισσότερο επαγγελματικά με αυτό. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Cameron έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, ενώ οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε πολλές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των περιοδικών «Vanity Fair» και «National Geographic». Επιπλέον έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις για το σύνολο του έργου του.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου