Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

«Μπάχαλο» στο Mega: Απίστευτες καταγγελίες κατά Καψή

Ποιοι «καρφώνουν» τον διευθυντή Μανώλη Καψή;

Την Κυριακή το βράδυ στα επεισόδια που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, ο κύριος Μανώλης Καψής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA έδωσε εντολή να γίνει ζωντανή σύνδεση με ένα τάμπλετ!
Την στιγμή μάλιστα κατά την οποία υπήρχαν ήδη τρεις ζωντανές συνδέσεις στο σημείο άρα υπήρχε και η δυνατότητα για τέταρτη.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ο κύριος Καψής όμως αντί να χρησιμοποιήσει τις τεχνικές δυνατότητες και τους τεχνικούς του σταθμού του, προτίμησε την … «εξέλιξη της τεχνολογίας» και πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό εικόνα σε μορφή «λάσπης», που μόνο εικόνα βέβαια  δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις!!!
Εμείς από την πλευρά μας καταδικάζουμε την συμπεριφορά του κυρίου Καψή και την απαξίωση που έδειξε τόσο στους τηλεθεατές του καναλιού όσο και  στα πρόσωπα των συναδέλφων τεχνικών. Τον ενημερώνουμε δε πως στο μέλλον τέτοιες ενέργειες δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Όπως και να έχει ενημερώνουμε  πως οι Ενώσεις μας προτίθενται να προστατεύσουν τα μέλη τους με όλους τους νόμιμους τρόπους!

Τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
Ε.Τ.Ι.Τ.Α και Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου