Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

«Κλείδωσαν» οι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ – Δείτε τα ονόματα

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης κατατέθηκαν στη Συγγρού οι υποψηφιότητες για την Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, υποψηφιότητα κατέθεσαν ο...
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, o Γιάννης Τραγάκης, η Μαρία Σπυράκη και ο Γιώργος Βλάχος.

Σύμφωνα με το 15minutes.gr από την Π.Ε. για την εκτελεστική γραμματεία υποψήφιοι θα είναι ο Κώστας Κόλλιας, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, η Δήμητρα Λυγούρα, ο Στέφανος Σταμούλης (διευθυντής του Άδωνι Γεωργιάδη) και ο Σάκης Ιωαννίδης, τον οποίο «κατεβάζει» η Ντόρα Μπακογιάννη κάτι το οποίο σημαίνει πως οι 5 υποψήφιοι θα δώσουν μάχη για τις 4 θέσεις που καταλαμβάνει το συγκεκριμένο όργανο στην Ε.Γ.

Στην Εκτελεστική Γραμματεία θα εκλεγούν το Σάββατο τέσσερα μέλη από την Κ.Ο. και τέσσερα από την Π.Ε ενώ συμμετέχουν ex officio πέρα από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, οι δυο αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας της Π.Ε. Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας, ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Δένδιας και ο διευθυντής του κόμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου