Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ενώ εμείς ακυρώσαμε τους επιχειρηματίες, οι Γάλλοι κάνουν μπίζνες!



Μία πολύ σημαντική συνάντηση είχε στο Κρεμλίνο ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με επενδυτές της γαλλικής οικονομικής κοινότητας. Στην ουσία, ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε με εκπροσώπους των επενδυτών, οι οποίοι επιθυμούν να συμμαχήσουν οικονομικά με τους Ρώσους.
Αφού τους υποδέχτηκε με θερμότητα ο Ρώσος πρόεδρος, έβγαλε έναν εναρκτήριο λόγο, στον με τον οποίο αναφέρθηκε εκτενώς στις σχέσεις της Ρωσίας με τη Γαλλία, οι οποίες τα τελευταία δύο χρόνια έχουν ψυχρανθεί. Παρ' όλα αυτά αναγνώρισε το γεγονός πως παρά τις οικονομικές δυσκολίες, περισσότερες από 500 γαλλικές εταιρίες παραμένουν και συνεχίζουν να
δραστηριοποιούνται στη Ρωσία.
Στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της μεταξύ τους οικονομικής συνεργασίας, προκειμένου οι δύο χώρες να ανελιχθούν στην παγκόσμια οικονομική κατάταξη. 
Παρά το γεγονός ότι η κρίση χτυπάει σχεδόν όλο το δυτικό κόσμο, η οικονομία της Ρωσίας παραμένει σταθερή και υγιής και μπορεί να στηρίξει τις επενδύσεις των Γάλλων. Οι Γάλλοι ποντάρουν στο ότι θα καταφέρουν να αντιστρέψουν την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας τους, η οποία βιώνει βαθύτατη οικονομική κρίση, όπως και η υπόλοιπη ευρωζώνη.
Ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε πως θα κάνει τα πάντα για να διαβεβαιωθεί ότι η Γαλλία θα έχει ένα ευνοϊκό και άνετο περιβάλλον στην Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου