Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ο Σπυρίδων Ντούτσιας είναι ο παιδόφιλος του Κορυδαλλού. ΦΩΤΟ

Ο 39χρονος συνελήφθη ενώ ασελγούσε σε βάρος 14χρονου, στον οποίο προηγουμένως είχε δώσει χασίςΣτη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 39χρονου παιδόφιλου, που συνελήφθη επ' αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα στον Κορυδαλλό, ενώ ασελγούσε σε βάρος ενός 14χρονου αγοριού, στο οποίο προηγουμένως είχε δώσει να καπνίσει χασίς....

Ο Σπυρίδων Ντούτσιας του Ελευθερίου και της Ελένης είχε συλληφθεί δυο φορές το 2014 από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς είχε βρεθεί στον υπολογιστή του μεγάλος όγκος αρχείων με σκληρό παιδικό πορνό. Και τις δυο φορές είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα και είχε οριστεί τακτική δικάσιμος, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Μάλιστα, η υπόθεσή του θα εκδικαζόταν την επόμενη ημέρα της σύλληψής του στο σπίτι του στην περιοχή του Κορυδαλλού!

Από την έρευνα του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής αποδείχθηκε ότι ο 39χρονος είχε προσεγγίσει το αγόρι την εποχή που ήταν 11 ετών και το έπειθε να τον ακολουθεί στο διαμέρισμά του, όπου του έδινε χρήματα, διάφορα δώρα αλλά και χασίς!
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τον κατηγορούμενο για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους αριθμούς 2106476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 2106411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου