Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΨΗΦΙΣΕ & ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ & ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος χαρακτήρισε από την Σύρο «εγκληματική και αντισυνταγματική» την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ΑΥΤΗ που ΑΥΤΟΣ ψήφισε πριν ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!...
«Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική, είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: «Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας. Το να τηρηθεί η νησιωτικότητα και να μη θιχθούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας». 
«Δυστυχώς στο θέμα των νησιών έφτασα μέχρι και στην παραίτηση από υπουργός, όμως δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου