Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΑΝΤΟΥ! Αποδοκιμασίες και στην Κάρπαθο για υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Στην Κάρπαθο, στο μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη κάτοικοι τους αποκάλεσαν «ψεύτες» και «κλέφτες» - Δάσκαλοι και καθηγητές κατά Φίλη σε εκδήλωση στην Καλλιθέα - Αντιεξουσιαστές ακύρωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον Σκουρλέτη
Αντιμέτωποι με εξαγριωμένους κατοίκους της Καρπάθου ήρθαν την Δευτέρα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ (στο βίντεο διακρίνεται ο Δημήτρης Καμμένος), οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη.

Την ώρα της κατάθεσης στεφάνου, οι κάτοικοι αποδοκίμασαν τους βουλευτές, αποκαλώντας τους «ψεύτες» και «κλέφτες» και χρειάστηκε η παρέμβαση του αδελφού του αδικοχαμένου αεροπόρου μας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα (αυτού του βλάκα του φταίγαν οι πολίτες και όχι τα λαμόγια που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη του "βλάκα" που σκοτώθηκε για να τρώνε αυτοί)!

Είχαν προηγηθεί άλλα δύο επεισόδια με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα και συγκεκριμένα με τους Νίκο Φίλη και Πάνο Σκουρλέτη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου