Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Ο Πολάκης έλεγε "έπρεπε να πωλείται 500€ κι ο Άδωνις το είχε 750€" και τώρα το πουλάει ο ίδιος 750€-Ερώτηση Άδωνι στη Βουλή

 ΔΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!
Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον ξεφτιλισμένο Πολάκη ο οποίος σε εκπομπή του Λιάτσου ούρλιαζε πως ο Άδωνις "πουλούσε" το Lucentis της Novartis προς 750€ ενώ έπρεπε η τιμή του να είναι 509€... πριν μερικές μέρες βγήκε νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, με την υπογραφή Πολάκη και το Lucentis πωλείται...
743€... άρα ο Πολάκης κάνει δωράκι 10 εκ στη Novartis σύμφωνα με τη λάσπη που πέταγε στον Άδωνι
Δείτε τον γελοίο στο βίντεο μετά το 21:00Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου