Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

KAMMENOΣ GATE! ΧΩΜΕΝΟΣ μέχρι το λαιμό;...


Όλο και πιο βαθιά βυθίζεται στο βάλτο της υπόθεσης του NOOR1 ο. Ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, παραβίασε τη συνταγματική αρχή διάκρισης των εξουσιών, παρενέβη στο έργο της δικαιοσύνης, συνομίλησε 12 φορες και επί 21 λεπτά στο τηλέφωνο με τον καταδικασμένο σε ισόβια για την υπόθεση του
NOOR1 Μάκη Γιαννουσάκη, είχε επικοινωνία και με ακακριτικό υπάλληλο του λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη και την εισαγγελέα Πειραιά Ειρήνη Τζίβα και όλα αυτά για να στήσει μια σκευωρία.
Κι ενώ όλα αυτά έχουν ήδη δημιουργήσει πολύ βαρύ κλίμα για τον υπουργό Αμυνας ο οποίος δεν έχει καταφέρει να δώσει απάντηση ούτε σε ένα από τα καυτά ερωτήματα που θέτουν η αντιπολίτευση και οι πολίτες, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον Αλέξη Τσίπρα και όποιον από την κυβέρνηση εμφανίζεται για να τον υπερασπιστεί, στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις που θα κάνουν τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη να μοιάζουν με πταίσμα.
Συγκεκριμένα τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποκαλυφθεί μια ακόμη άγνωστη πτυχή της υπόθεσης, σύμφωνα με την οποία πασίγνωστος επιχειρηματίας, που διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον κ. Καμμένο φέρεται να έχει δανείσει με το ποσό των 500.000 ευρώ, άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση του NOOR1.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εκτός από τον υπουργό Άμυνας, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον ανακριτικό υπάλληλο του Λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη.
Το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι καυτό σε όλα τα επίπεδα.
Οι νέες αποκαλύψεις αναμένεται να ρίξουν λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Αναμένεται δε να φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό που επιμένει να καλύπτει τον κυβερνητικό του εταίρο, καθώς τη Δευτέρα στη Βουλή είναι προγραμματισμένη προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τη συμφωνία στο Eurogroup σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Αν και ο Αλέξης Τσίπρας θα θελήσει να χρησιμοποιήσει τη συζήτηση για να πανηγυρίσει για το αποτέλεσμα - φούσκα του Eurogroup ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να θέσουν τον πρωθυπουργό προ των ευθυνών του για τη στήριξη σε όσα αποκαλύπτεται ότι έχει διαπράξει ο Πάνος Καμμένος και να θέσουν εκ νέου το ερώτημα που υπέβαλε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον υπουργό Αμυνας χωρίς να πάρει απάντηση -εάν ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε ή όχι για την υπόθεση. 

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου