Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρήκτη γύφτου με κλεμένο Ι.Χ. από το Μοσχάτο έως την Μεταμόρφωση. Για το ψωμάκι του κι αυτός ο καημενούλης

Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης από το Μοσχάτο έως τη Μεταμόρφωση. Λίγο πριν τις 20.00. Γύφτος εισέβαλλε στο σπίτι γυναίκας στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μοσχάτο. Όταν η ιδιοκτήτρια...
βγήκε για ψώνια, ο άνδρας μπήκε στο διαμέρισμα και άρπαξε ότι πρόλαβε, ενώ στη συνέχεια πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και διέφυγε με αυτό. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά αντιλήφθηκαν το ύποπτο όχημα και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός δεν υπάκουσε και τότε ξεκίνησε καταδίωξη από το Μοσχάτο. Για περίπου μία ώρα οι αστυνομικοί κυνηγούσαν το αυτοκίνητο, το οποίο ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, έκανε επικίνδυνος ελιγμούς και μπήκε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Από εκεί βγήκε στην έξοδο για Μεταμόρφωση. Μετά από ώρα ο γύφτος τράκαρε σε ένα γκαράζ στην οδό Άρεως στη Μεταμόρφωση και εκεί οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του πέρασαν χειροπέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου