Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ! Θεσσαλονίκη: Μπογιές στο Γ'Σώμα Στρατού πέταξαν μέλη του ΠΑΜΕ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Μπογιές στο Γ'Σώμα Στρατού πέταξαν μέλη του ΠΑΜΕ

Η χώρα που ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς συνέπειες. Ακολούθησε πορεία στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης, δια μέσου κεντρικών δρόμων της πόλης.... Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το μεσημέρι χιλιάδες μέλη του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο του Διήμερου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιϊμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων. 

Η πανελλαδική κινητοποίηση έγινε με σύνθημα "Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά" και κεντρική ομιλία του μέλους της Ε.Γ. του ΠΑΜΕ, Γιώργου Πέρρου.
       
Ακολούθησε πορεία στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης, δια μέσου κεντρικών δρόμων της πόλης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΜΕ "η συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων από όλη τη χώρα μαζί με συνδικάτα και συνδικαλιστές από την Τουρκία, την Σερβία, τη Συρία, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Ιταλία, την Κύπρο αλλά και η παρουσία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας δίνουν το μήνυμα των διεκδικήσεων για τη συνέχεια".

Με το που έφτασε η πορεία στο Γ΄Σώμα Στρατού , μερίδα διαδηλωτών πέταξε μπογιές στην είσοδο του Στρατηγείου.

Στο σημείο βρίσκονταν δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες δεν επέτρεψαν την είσοδο στους διαδηλωτές.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ παρέμειναν για λίγο στο σημείο φώναξαν συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ και στην  συνέχεια αποχώρησαν με κατεύθυνση το ΑΠΘ, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου