Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΆΒΑΤΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ! Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου...


Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων με κουκουλοφόρους, αργά χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων.
Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε διμοιρίες των ΜΑΤ, εξερχόμενοι από το Πολυτεχνείο και φέρεται να είναι νεαρά άτομα σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Λίγο αργότερα ακολούθησε νέα επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.  
Ενδεικτικό είναι πως η οδός Πατησίων είχε κλείσει λόγω των επεισοδίων ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου