Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ! ΈΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΑΧΑΝΙΖΕ….!«ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ» ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


γλεζος

 «Αν πεθάνω θα σας κυνηγά η ύπαρξή μου, δεν θα γλιτώσετε από μένα», είπε δείχνοντας τον πρωθυπουργό.
Συγκίνηση επικράτησε κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Γλέζου «Ακρωνύμια».
Ο αγωνιστής και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς λύγισε μιλώντας για τις τραγικές στιγμές που έζησε αυτός και οι συναγωνιστές του κατά τη διάρκεια της αντίστασης.
Ήταν μία ομιλία – μανιφέστο, η παρουσίαση της σπουδαίας παρακαταθήκης που αφήνει στον ελληνικό λαό. Ο Μανώλης Γλέζος τόνισε ότι προσπαθεί να εκπληρώσει τα όνειρα όσων

έδωσαν τη ζωή τους και κάλεσε τους πολιτικούς να μάχονται και εκείνη για τον ίδιο σκοπό.
«Παραμονές των εκτελέσεων ή πριν από τι μεγάλες μάχες μαζευόμασταν όλοι και λέγαμε ο ένας στον άλλο πως αύριο αν δεν ζω μην με ξεχάσεις. Να περπατάς στο δρόμο και να λες καλημέρα και για μένα… Να πίνεις ένα κρασί και για μένα… Να ακούς το θρόισμα των φυλών και για μένα» τόνισε στην συγκλονιστική αφήγησή του, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
«Το δυσκολότερο πράγμα για μένα είναι ότι ζω και εκείνοι δεν ζουν. Μπορώ λοιπόν να ησυχάσω; Γι’ αυτό έχω αυτή την πολυπραγμοσύνη. Εκτελώ τις εντολές τους ή προσπαθώ να τις εκτελώ» τόνισε ο κ. Γλέζος και κοιτώντας τον πρωθυπουργό είπε: «Και αν πεθάνω θα σας κυνηγά η ύπαρξη μου για να κάνετε αυτά που πρέπει να κάνετε. Μη νομίζετε ότι θα γλυτώσετε από μένα»!

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική ομιλία του Μανώλη Γλέζου:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου