Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Μεγάλη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις «έμφυλες ταυτότητες» - Ποιοι συμμετέχουν

Μεγάλη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις «έμφυλες ταυτότητες» - Ποιοι συμμετέχουν
Το Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ  διοργανώνουν, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Αυγή», εκδήλωση – συζήτηση, την Τετάρτη  28 Ιουνίου στις 19.30, στην αίθουσα «Μ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «υπερασπιζόμαστε και κατοχυρώνουμε τα δικαιώματα όλων - έμφυλες και ερωτικές ταυτότητες».  Εισηγούνται:...
 Μαρία Γιαννακάκη, Γενική Γραμματέας υπουργείου Δικαιοσύνης με αρμοδιότητα τα ανθρώπινα δικαιώματα  Μιχαήλ Λώλης, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας Αττικής, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών  Σταύρος Μπουφίδης, ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής, ιατρικός σύμβουλος Σ.Υ.Δ  Βαγγέλης Χαλκιάς, μέλος νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ  Συντονίζει ο Νίκος Χατζητρύφων, Τμήμα δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ  Παρεμβαίνουν:  Λεσβιακή Ομάδα Θεσσαλονίκης  Σύμπραξη για το κοινωνικό Φύλο  Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών  Thessaloniki Rainbow Youth  Thessaloniki Pride  Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου