Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ή ΟΧΙ; Ν. Κακλαμάνης: Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ειναι υψηλότερα απ' τις δημοσκοπήσεις-Η κυβέρνηση μάχεται

Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι υψηλότερα από αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.
Μιλώντας στο στο ραδιόφωνο 24/7 ο Νικήτας Κακλαμάνης σημείωσε ότι «η κυβέρνηση μάχεται, αλλά πρέπει να γνωρίζει ποιον έχει απέναντί της».
Αναφερόμενος στο χρέος, είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αν και οικονομολόγος, έπρεπε να πει στους δανειστές ότι το χρέος είναι βιώσιμο, γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό του ΔΝΤ, το Ταμείο δεν μπορεί να συμμετέχει σε πρόγραμμα διάσωσης βάζοντας χρήματα, εάν το χρέος της χώρας δεν είναι βιώσιμο.

Τέλος, εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει την κεντροαριστερά.

https://left.gr/news/n-kaklamanis-ta-pososta-toy-syriza-einai-ypsilotera-apo-ayta-poy-deihnoyn-oi-dimoskopiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου