Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!! ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ


Σχετική εικόνα
 
Οι Τσιγγάνοι ουδέποτε υπήρξαν Έλληνες. Μπήκαν στη Νότια Ευρώπη γύρω στα 1450-1550 μΧ αρχικά στη Θράκη(στη Γκουμουρτζίνα). Οι μισοί Τσιγγάνοι στην Ελλάδα είναι εκ Βουλγαρίας , Σκοπίων , Τουρκίας , Καυκάσου , Ρουμανίας , Σερβίας , Βοσνίας , Ουκρανίας....
Οι Τσιγγάνοι είτε είναι εκ Αλβανίας και Ρωσίας είτε "εξ Ελλάδας" αναμιγνύονται μόνο μεταξύ τους και θεωρούν κοινό έθνος σε όλη την Ευρασία και Αφρική.Κυνηγάνε μόνο τα δικαιώματα , τις υπηκόοτητες , τα επιδόματα και την πλήρη ελευθερία να κλέβουν , να αρπάζουν , να λεηλατούν και να ζούνε εις βάρος των άλλων. Όπως ένας Τσιγγάνος της Ουγγαρίας δεν είναι Ούγγρος , όπως ένας Τσιγγάνος του Ιράν (Ντομ) δεν είναι Πέρσης έτσι και αυτοί εδώ στην Ελλάδα ουδέποτε υπήρξαν Έλληνες , ούτε στην ιστορία , ούτε στη θρησκεία , ούτε στη συνέιδηση , στα ήθη και έθιμα.Συγγενείς τους εθνικά , γλωσσικά και πολιτισμικά είναι οι σημερινοί Πουντζάμπι του ΒΔ Πουντζάμ στο Πακιστάν.   
klm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου