Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Eίδηση ΣΕΙΣΜΟΣ για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ…


Χρονιά ορόσημο θεωρείται το 2018, καθώς, στο τέλος του έτος αναμένεται να ξεκινήσουν ερευνητικές γεωτρήσεις σε Αρτα-Πρέβεζα και βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων με τα ΕΛΠΕ στις παραπάνω περιοχές, αλλά και με της Energean στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανία, ξεκινάει ένα νέος κύκλος στην εξόρυξη πετρελαίου και μάλιστα, με τη συμμετοχή των ευρωπαϊκών εταιρειών, το θέμα αποκτά διεθνή υπόσταση. 
Ο νέος γύρος συμβάσεων βασίζεται στη Σύμβαση Μίσθωσης με την οποία δίνεται το δικαίωμα έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στην κοινοπραξία Total-Edison-ΕΛΠΕ για τη
θαλάσσια περιοχή 2, Δυτικά της Κέρκυρας. 
Το σημαντικό είναι ότι ήδη, Total, Shell και Repsol συνομιλούν με τα ΕΛΠΕ για τα οικόπεδα σε Αρτα-Πρέβεζα και ΒΔ Πελοπόννησο, ενώ, ενδιαφέρον δείχνουν και οι apex, Dana Petroleum, Hunt και Edison.
Επιπλέον, το 2019, ξεκινούν έρευνες υδρογονανθράκων και σεισμικές σε Ιωάννινα και Αιτωλοακαρνανία, με την Repsol σε συμφωνία με την Energean..
Ήρθε, πλέον, ο καιρός η Ελλάδα να ξεκινά να εκμεταλλεύεται τον πλούσιο φυσικό της πλούτο, καθώς οι εκτιμήσεις αναφέρουν για εκατοντάδες εκατομμύρια βαρέλια κοιτασμάτων, κάτι που επιβεβαιώνει τον Κυριάκο Βελόπουλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου