Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Ζωή Κωνσταντοπούλου: PRIDE σημαίνει ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ Το Gay Pride αφορά το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι κι ελεύθεροι. Θα είμαι κ φέτος εκεί. ΠΟΙΟΙ είναι οι ΧΟΡΗΓΟΙ, του 'Gay Pride'. Kαί η Αμερικανική Πρεσβεία ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Φωτογραφία του χρήστη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou.
PRIDE σημαίνει ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΤο Gay Pride δεν είναι απλώς μια πολύχρωμη γιορτή. Συμβολίζει τον αγώνα να είναι κανείς περήφανος για τον εαυτό του.
Για την ταυτότητά του. Τη σεξουαλική ταυτότητα, την ταυτότητα φύλου, τη σεξουαλική προτίμηση, την επιλογή της ζωής του. Να μη ντρέπεται, να μην κρύβεται...
να μην "κλείνεται στη ντουλάπα".
Να μη φοβάται.
Να διεκδικεί σεβασμό.
Ισότητα.
Δικαίωμα στη δική του επιλογή.
Αυτός ο αγώνας δεν εξαγοράζεται με φτηνά κόλπα.
Ούτε προσφέρεται να γίνει σημαία εκμετάλλευσης για κάποιους που στηρίζονται στην καταπίεση.
Εκείνοι που καταπιέζουν και δυναστεύουν τους πολίτες αυτής της χώρας, εκείνοι που θέλουν να τους στερήσουν το δικαίωμα σε μια περήφανη κι ελεύθερη ζωή και να τους πείσουν ότι "δεν έχουν επιλογή" δεν έχουν σχέση με το Pride. Το πολύ να γίνουν ευκαιριακό εξώφυλλο ή να φέρουν το πιο άτολμο και δειλό νομοσχέδιο αναγνώρισης δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ ανθρώπων μαζί με τα πιο σκληρά μέτρα για όλους τους πολίτες, απλώς για να θολώσουν τα νερά.
Οι ΛΟΑΤ δεν έχουν σχέση με αυτή τη δειλία.
Pride σημαίνει τιμή, θάρρος, αξιοπρέπεια. 
Θα είμαι στο Pride και φέτος.
Όπως και πέρσι.
Και πρόπερσι ως Πρόεδρος της Βουλής.
Και παλιότερα ως βουλευτής και ως πολίτης.
Πιστεύοντας βαθιά στο δικαίωμα όλων μας να είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ελεύθεροι κι ευτυχισμένοι στην πατρίδα μας
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου