Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

TΩΡΑ! Εκρηξη σε τζαμί! Υπάρχουν νεκροί...


Εκρηξη και ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκαν, σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, σε τζαμί στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.
Το τζαμί, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γεμάτο κόσμο, βρίσκεται σε περιοχή της Καμπούλ, όπου κυριαρχεί μειονότητα Μουσουλμάνων Σιιτών.
Το υπουργείο εσωτερικών μάλιστα, χαρακτηρίζει το περιστατικό στο τζαμί αλ-Ζάχρα, στα δυτικά προάστια της πόλης ως «τρομοκρατική επίθεση»
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Νατζίμπ Ντάνες μιλώντας στο Reuters έκανε λόγο για αρκετά θύματα. 
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για 6 νεκρούς και 10 τραυματίες.
Σημειώνεται ότι η επίθεση γίνεται κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.
Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις.
 iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου